AOV 8810 Non Contact Mall.hu 

Ajánlataink a termékre

 

AOVO Pro AOV 8810 Non Contact hőmérő

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
6 990 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 6 990 Ft

További termékek a kategóriából

További AOV termékek: AOV Lázmérő

Beurer FT 90 Lázmérő 15 990 Ft-tól Beurer FT 90 Geratherm Non Contact Lázmérő 13 490 Ft-tól Geratherm Non Contact Microlife NC 150 Lázmérő 13 490 Ft-tól Microlife NC 150 Omron Gentle Temp 720 (MC 720) Lázmérő 17 490 Ft-tól Omron Gentle Temp 720 (MC 720)
Termékleírás
Típus Homlokhőmérő
Érintésmentes hőmérő Igen
Rugalmas mérőfej Nem
Hőmérséklet kijelzés Digitális
Mérési memória Van
Memória mérete 12
Hangjelzés Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az AOV 8810 érintés nélküli infravörös hőmérő klinikai és otthoni használatban a testhőmérséklet homlokon történő mérésére szolgál. Ez a mérési módszer gyors, pontos és kényelmes. A hőmérő modern megjelenésének, hangjelzésének, a memóriában eltárolható 12 mérési eredménynek, az LCD kijelzőnek, a 60 mp utáni kikapcsolásnak  és a fejlett infravörös mérési technológiának köszönhetően garantálja a  testhőmérséklet mérésének biztonságát és pontosságát, amely hozzájárul a család egészségéhez és kényelmének megteremtéséhez. Hőmérőnk a német Heimann infravörös, nagy érzékenységű hőszondával és a legújabb intelligens chippel rendelkezik a klinikai pontosság érdekében.  Gyors és érintés nélküli hőmérsékletmérés. Az innovatív infravörös technológia biztos és higiénikus mérést biztosít pár másodperc alatt. Testhőmérséklet mellett tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére is alkalmas, pl. cumisüveg, fürdővíz, tápszer, tea. A bőr közvetlen érintésének hiánya csökkentett vírus- vagy egyéb kórokozó-átvitelt jelent. A felhasználónak lehetőség van memória módban az utolsó 12 mért értéket lehívni, így a hőmérséklet-ingadozások jobban nyomon követhetőek.

Így is ismerheti: 8810NonContact

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.