Nuvita 2070

Nuvita 2070

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Nuvita termékek: Nuvita Lázmérő

Summer Infant SI03004 Lázmérő 9 990 Ft-tól Summer Infant SI03004 Omron Temp 521 Lázmérő 17 800 Ft-tól Omron Temp 521 Omron MC 520 Lázmérő 15 990 Ft-tól Omron MC 520 Braun ThermoScan 7 IRT 6520 Lázmérő 24 590 Ft-tól Braun ThermoScan 7 IRT 6520
Termékleírás
Típus Fülhőmérő
Érintésmentes hőmérő Nem
Rugalmas mérőfej Nem
Hőmérséklet kijelzés Digitális

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Tökéletes minőségű olasz termék
Gyors és kényelmes használat.
A kicsi fülében használható, ami nagyobb biztonságot nyújt használat közben az eddigi mérési technikákhoz képest.

Világító LED kijelzőjén mutatja a mért eredményt. Ez azért praktikus, mert akár éjszaka is könnyedén leolvashatjuk róla az értékeket, nem kell villanyt gyújtani, amivel felébresztenénk kisbabánkat. Ha a mért érték túl magas, akkor azt fénnyel jelzi a termék.
Az utolsó 30 mérés eredményét és idejét elmenti, így nyomon követhetjük a gyógyulási fázist és az orvosnak is egyszerűbben beszámolhatunk a baba állapotáról.
Rendkívül megbízható termék és könnyed használata nagy segítség lesz a szülőknek a baba nyűgősebb napjain.



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.