Ajánlataink a termékre

 

Nuvita digitális fülhőmérő 2071

11 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
babamamawebaruhaz.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 11 990 Ft

További termékek a kategóriából

További Nuvita termékek: Nuvita Lázmérő

Beurer FT 58 Lázmérő 9 980 Ft-tól Beurer FT 58 Pic Solution Thermo Diary Ear Lázmérő 29 290 Ft Pic Solution Thermo Diary Ear Omron Temp 521 Lázmérő 17 800 Ft-tól Omron Temp 521 Omron MC 520 Lázmérő 15 990 Ft-tól Omron MC 520
Termékleírás
Típus Fülhőmérő
Érintésmentes hőmérő Nem
Rugalmas mérőfej Nem
Hőmérséklet kijelzés Digitális
Mérési memória Van
Hangjelzés Van
Áramellátás 2xAAA elem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nuvita Digitális fülhőmérő
 
Gyors, minőségi, megbízható, bababarát termék! Kell ennél több?

Nuvita Digitális fülhőmérő

Tökéletes minőségű olasz termék, amely gyors és kényelmes használatot biztosít a hőméréshez. A kicsi fülében használható, ami nagyobb biztonságot nyújt használat közben az eddigi mérési technikákhoz képest.
 
Világító LED kijelzőjén mutatja a mért eredményt. Ez azért praktikus, mert akár éjszaka is könnyedén leolvashatjuk róla az értékeket, nem kell villanyt gyújtani, amivel felébresztenénk kisbabánkat. Ha a mért érték túl magas, akkor azt fénnyel jelzi a termék, sőt a háttere is színt vált hőemelkedés vagy láz esetén, hogy ezzel is felhívja a figyelmet.

Gombjai is világítanak a sötétben, hogy tényleg egyszerű legyen az éjjeli használat. A Nuvita cég folyamatosan figyeli a visszajelzéseket és fejleszti a terméket, hogy minél jobb terméket kínálhasson a szülők ezreinek.
 
Az utolsó 10 mérés eredményét és idejét elmenti, így nyomon követhetjük a gyógyulási fázist és az orvosnak is egyszerűbben beszámolhatunk a baba állapotáról. Rendkívül megbízható termék és könnyed használata nagy segítség lesz a szülőknek a baba nyűgősebb napjain.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.